lauantai 8. toukokuuta 2010

Kylmäsavulohta ja punasipulia

Pohja: Jamie Italiassa -kirjan pizzapohja
Kastike: Oliiviöljyä, valkosipulia, Mutti kirsikkatomaatteja, suolaa, mustapippuria, tuoretta basilikaa ja oreganoa
Juusto: Mozzarella

Tällä kertaa palattiin juurille ja tehtiin klassikkopizza ilman ylimääräisiä hörhelöitä. Kylmäsavulohi ostettiin Tampereen Kauppahallista Nygreniltä. Lohi kastikkeen ja mozzarellan päälle n. 5mm paksuina siivuina ja kaveriksi pienehkö punasipuli renkaina. Mainittakoon, että laadukkampi tomaatti ja tuoreet yrtit eivät näemmä juurikaan anna lisäarvoa esim. paseerattuun tomaattiin ja kuivattuihin yrtteihin nähden. Tai sitten suuni on tuohesta.

Mutta tämä on kyllä niiiiin hyvää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti