keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Kylmäsavulohta, punasipulia, katkarapuja ja kaprista

Pohja: Jamie Italiassa -kirjan pizzapohja
Kastike: Oliiviöljyä, valkosipulia, paseerattua tomaattia (Nostia, Lidlistä), suolaa, mustapippuria, kuivattua basilikaa ja oreganoa
Juusto: Mozzarella

Meillä klassikon asemaan noussut kylmäsavulohi-punasipulipizza sai tällä kertaa lisäksi täytteikseen katkarapuja ja viipaloituja isoja kapriksia. Yllättäen tämä osoittautuikin päivän 3 pizzasta huonoimmaksi - ollen silti toki varsin maistuva.

Parantamisen varalle ylös merkittäköön, että täytettä oli liikaa. Ainakin katkaravut olisi pitänyt jättää pois. Lisäksi kaprissiivuista tuli hieman liian ohuita ja ne kuivuivat. Kapriksien halkaisu olisi varmaankin riittänyt.

Tämä oli hyvä muistutus siitä, että yksinkertaista ja toimivaa (kylmäsavulohi-punasipuli) ei kannata välttämättä muuttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti