maanantai 7. kesäkuuta 2010

Kylmäsavulohta ja kevätsipulin varsia

Pohja: Jamie Italiassa -kirjan pizzapohja
Kastike: Leppälastuilla savustettua tomaattia, oman maan tuoretta basilikaa ja oreganoa, suolaa, mustapippuria.
Juusto: Mozzarella

Perinteinen kylmäsavulohipizza erosi tällä kertaa normaalista kahdellakin tavalla: kastikkeena toimi savustetuista tomaateista tehty kastike ja yleensä toisena täytteenä käytetty punasipuli korvattiin tällä kertaa silputuilla kevätsipulin varsilla.

Kevätsipulin varsi puolusti hienosti paikkaansa savulohen rinnalla. Savulohi vain vaikuttaisi täytteenä olevan luonteeltaan sellainen, että ns. "perinteinen" pizzakastike toimii paremmin kuin tämä savustettu versio. Kylmäsavu jäänee hieman savustetun tomaatin jalkoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti