sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Saksanpähkinäsalamipizza

Pohja: Jamie Italiassa -kirjan pizzapohja
Kastike: Oliiviöljyä, valkosipulia, tomaattimurskaa, suolaa, mustapippuria, tuoretta oreganoa, itse kuivattua basilikaa.
Juusto: Mozzarella

Lidlissä on meneillään päivät, joilla myydään normaalisti valikoimaan kuulumattomia ranskalaisia herkkuja. Yksi tuotteista oli saksanpähkinäsalami. Mainosta lukiessani tuumasin heti itsekseni: "tuosta tehdään pizzaa!"

Ja niin tehtiinkin. Ei tämä aivan pärjännyt tähän mennessä parhaalle Pizza Diavola -yritykselle, mutta kyllä tämä silti menee kirkkaasti parhaaseen kolmannekseen kaikista tekemistämme salamipizzoista. Ihanan rasvaista ja suolaista:-) Hyvää!

2 kommenttia:

  1. Hyvännäköistä, kuten aina. Millainen tuo salami oli sellaisenaan?

    nimim. sitä hyvää salamia etsiessä

    VastaaPoista
  2. Oli yllättävän hyvää raakanakin maistettuna. Eli sopii hyvin myös esim. leikkelelautaselle. Tulisuuttahan tässä salamissa ei ollut ollenkaan.

    VastaaPoista