Pohja: Jamie Italiassa -kirjan pizzapohja
Kastike: Oliiviöljyä, valkosipulia, tomaattimurskaa, suolaa, mustapippuria, tuoretta oreganoa, itse kuivattua basilikaa.
Juusto: Mozzarella
Lidlissä on meneillään päivät, joilla myydään normaalisti valikoimaan kuulumattomia ranskalaisia herkkuja. Yksi tuotteista oli saksanpähkinäsalami. Mainosta lukiessani tuumasin heti itsekseni: "tuosta tehdään pizzaa!"
Ja niin tehtiinkin. Ei tämä aivan pärjännyt tähän mennessä parhaalle Pizza Diavola -yritykselle, mutta kyllä tämä silti menee kirkkaasti parhaaseen kolmannekseen kaikista tekemistämme salamipizzoista. Ihanan rasvaista ja suolaista:-) Hyvää!
Hyvännäköistä, kuten aina. Millainen tuo salami oli sellaisenaan?
VastaaPoistanimim. sitä hyvää salamia etsiessä
Oli yllättävän hyvää raakanakin maistettuna. Eli sopii hyvin myös esim. leikkelelautaselle. Tulisuuttahan tässä salamissa ei ollut ollenkaan.
VastaaPoista