keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Pizza salame Napoli piccante

Pohja: Jamie Italiassa -kirjan pizzapohja
Kastike: Oliiviöljyä, valkosipulia, paseerattua tomaattia (Nostia, Lidlistä), suolaa, mustapippuria, kuivattua basilikaa ja oreganoa
Juusto: Mozzarella

Pitkään olen yrittänyt jäljitellä mainion milanolaisen pizzerian, Sabatinin, jumalaisen hyvää Pizza Diavolaa - yleensä huonolla menestyksellä. Tällä kertaa yritys tehtiin Ruoholahden Citymarketista ostetulla Montorsi -merkkisellä Napoli Piccante -salamilla.

 Ja nyt tärppäsi! Pizzasta tuli kerrassaan loistava! Salamista löytyy tulisuutta juuri sen verran, että nipistelee mukavasti kieltä, mutta ei kuitenkaan peitä alleen muita makuja (kuten esim. Calabria tekee). Huippuhyvää!

2 kommenttia:

  1. Tämä kyllä näyttää hyvältä! Pystytkö vielä tsekkaamaan onko salamipaketissa mitään webbisivua tms. että voisi alkaa jäljittämään saako muualtakin kuin pääkaupunkiseudulta.

    VastaaPoista
  2. Pakkaus ei ole valitettavasti enää tallella, mutta maahantuoja on Atria. Sitä kautta voisi tiedustella.

    VastaaPoista