Tällä kertaa kokeiltiin tehdä pizza diavolaa Milanon reissulta tuomastamme Beretta (eikös se ole se asefirma?;-) -salamista. Myös muita "liikkuvia osia" tuunattiin: tomaattikastike tehtiin tällä kertaa Mutti kirsikkatomaateista ja soosia hauduteltiin reilut 1,5 tuntia. Lisäksi pohjan vehnäjauhoista korvattiin puolet laihdutuskuurin nimissä täysjyvävehnäjauhoilla. Kumpikin veto osoittautui varsin onnistuneeksi! Hienoa oli se, että tomaattikastikkeen koostumus muuttui vähemmän haudutetun liki vetisestä hyvinkin kiinteäksi ja silkkiseksi.
Berettan Salsiccia Napoli Piccante kamppailee melko tasapäisesti parhaan Diavola-salamin tittelistä Lidlin Italia-päiviltä ostetun Salumeo-salamin kanssa, ollen juuri sopivan tulinen, ilman joillekin salameille ominaista tympeää aromia. Erittäin hyvää kamaa, onneksi jäi vielä puolet jäljelle!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti