perjantai 12. marraskuuta 2010

Kylmäsavulohta, marinoituja jättikatkarapuja ja punasipulia

Jo legendan asemaan noussutta kylmäsavulohipizzaa muokattiin tällä kertaa ottamalla lisätäytteeksi yrteissä, valkosipulissa, sitruunanmehussa ja oliiviöljyssä marinoituja jättikatkarapuja.

Ensinnäkin on todettava, että marketista ostettu Apetit-kylmäsavulohi on vain kalpea aavistus Kauppahallin Nygreniltä saatavasta kylmäsavulohesta. Tästä otetaan opiksi: saadakseen A-luokan pizzaa, pitää hankkia A-luokan ainekset.

Toinen moitteen sija tulee siitä, että ilmeisesti pakasteesta ostetut jättikatkikset (vaikka ne sulatettiinkin hyvissä ajoin) toivat pizzaan julmetusti nestettä.

Kun pari yllä mainittua asiaa otetaan huomioon, yleensä erittäin hyväksi todettu kylmäsavulohipizza jäi tällä kertaa valitettavan pliisuksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti