Pizza Diavolaa on yritetty vääntää epätoivon vimmalla. Tänään kärkipaikka vaihtui, kun käytimme salamina tällä kertaa Lidl:in "Italia-päiviltä" taannoin ostettua Salumeo-salamia (pahoittelen että kuva on hieman tärähtänyt, mutta niin on ottajansakin):
Tässä salamissa tulisuutta oli selvästi enemmän kuin aiemmassa suosikissani, Montorsissa. Huono puoli on se, että tätä ei löydy Lidlin hyllystä pysyvästi. Eli seuraavan kerran kun tätä saa, tätä pitää hamstrata! Hyvä puoli on sen sijaan se, että onneksi ostin tätä pari pakkausta, eli toinenkin kierros tätä herkkua on tiedossa.
Hyvännäköistä kuten aina, taisin itse missata tuon salamin. Näytät jättäneen salamisiivut melko paksuiksi, sillä vissiin saa timmimmän maun salamista esille?
VastaaPoistaJoo, no yleensä taitaa tulla tehtyä niin, että mitä ohuempi salami halkaisijaltaan on, sitä paksumpaa siivua veistellään. Tässä tapauksessa joku 3-4mm vaikutti sopivalta. Perstuntumalta, sano.
VastaaPoistaPistäppä HT-postiin viestiä, koska tuota on seuraavaksi saatavilla. Ettei mene "ohi"...
VastaaPoistabtw. joskus olen muuten miettinyt, että jos BBQ-kanapizzan tekisi niin, että laittaisi tomaattikastikkeen sijaan makeaa BBQ-kastiketta.
Toimisikohan?